1/3
2/3
3/3

Over DTK-Trade

Bij DTK-Trade ontzorgen we jou in alles rondom je merchandise, disposables en garments. Van het allereerste ontwerp tot het zoeken naar de beste deal ter wereld: DTK-Trade zorgt dat het gebeurt.

Een gepersonaliseerde pizzadoos, een zeecontainer vol pennen van jouw bedrijf of je voltallige personeel in hittebestendige bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij ons wereldwijde leveranciers- en fabrikantennetwerk hebben wij jouw product snel geleverd tegen een scherpe prijs. Nog geen eigen ontwerp? Geen probleem, we assisteren je ook graag bij het ontwerpen van je product.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Die vertellen we je graag! Neem contact met ons op of kom langs op ons nieuwe kantoor.

Lees meer over DTK
Maak een afspraak met DTK-Trade
Over de hele wereld

DTK-Trade beschikt over een sterk netwerk over de hele wereld. Nieuwsgierig naar onze partners? Ga met ons mee op reis en bekijk het proces met eigen ogen.

Productontwerp en ontwikkeling

Ook voordat het inkoopproces begint helpen wij je graag! Samen met jou ontwerpen en ontwikkelen we elk gewenst product.

Maak kennis met ons team

Op ons kan je rekenen! Wij staan dag en nacht met een big smile voor je klaar. Kom met ons kennismaken op ons nieuwe kantoor.

Complete
ontzorging van A tot Z

DTK-Trade helpt je bij alles wanneer het om je merchandise, disposables of garments gaat.

Dit doen we met een grote glimlach en met heel veel liefde van het eerste idee tot het moment dat je het product daadwerkelijk in handen hebt. Maar ook voor alle afzonderlijke stappen van dit proces kun je bij ons terecht. Heb je bijvoorbeeld zelf al een ontwerp maar mis je nog een fabrikant? Schakel ons in!

Omdat je niet genoeg van ons kunt krijgen!