Koning in warehousing

Bij DTK-Logistics verzorgen wij graag jouw warehousing. Volledig naar jouw wensen en daarmee dus iedere keer opnieuw maatwerk.

Zodra jouw goederen op de plaats van bestemming zijn is het belangrijk om de op- en overslag te regelen. Het kan zijn dat je producten gelabeld moeten worden, in andere hoeveelheden moeten worden overgepakt of voor een deel via een tijdsplanning op doorzending moeten. DTK Logistics zorgt dat jouw producten op de juiste wijze arriveren, verpakt worden en op tijd bij de eindgebruiker aankomen.

Koning in orderpicking

Orderpicking is een arbeidsintensief proces. Bij DTK Logictics nemen we het graag voor je uit handen! Ons team heeft jarenlange ervaring in het verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van allerlei soorten goederen.

DTK Logistics beschikt over een automatische orderpick-technologie die ons helpt snel te schakelen. Hierdoor houden we de kosten laag en het tempo hoog. Bovendien hoef je niets van het hele proces te missen want bij ons is real-time inzicht op afstand mogelijk.

Koning in voorraadbeheer

Bij DTK Logistics is jouw voorraad in goede handen. We beschikken over een enorme opslagcapaciteit aan de Binnenhavenstraat in Hengelo.

Houd je handen vrij voor je corebusiness en besteed je voorraadbeheer uit aan ons. Zonder de controle over je goederen te verliezen. Met ons eigen Warehouse Management Systeem houd je altijd zicht over je producten. Wij zorgen ervoor dat je nooit zonder voorraad zit. Benieuwd naar onze loods en de mogelijkheden? Wij leiden je graag rond!

Omdat je niet genoeg van ons kunt krijgen!