1/3
2/3
3/3
Over DTK-Logistics

DTK-Logistics ondersteunt je graag bij jouw logistieke proces. We regelen alles op het gebied van op- en overslag, warehousing, orderpicking en transport.

Je goederen herpakken en labelen, het transport van je producten regelen van de andere kant van de wereld naar hier of je spullen veilig bewaren in een van onze loodsen. In DTK-Logistics vind je een betrouwbare partner die zorgvuldig met jouw goederen omgaat. Met ons eigen WMS-systeem is het bovendien voor jou mogelijk om het hele proces op de voet te volgen.

Lees meer over DTK
Maak een afspraak met DTK-Logistics
Betrouwbare en flexibele partners

DTK-Logistics beschikt over een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners dat er voor zorgt dat jouw goederen snel en veilig vervoerd worden.

Eigen Warehouse Management Systeem

Een eigen WMS-systeem stelt ons in staat om flexibel en snel te werken. Daarnaast geeft het je inzicht in jouw voorraadbeheer.

Professioneel en betrouwbaar

Bij DTK-Logistics tref je een professioneel team waar je op kunt bouwen. Welke logistieke vraag je ook hebt, wij verzorgen de oplossing.

Complete
ontzorging van A tot Z

DTK-Logistics levert je alle diensten die je nodig hebt tijdens het logistieke proces.

Hoe jouw goederen ook verpakt en vervoerd moeten worden, op ons team kun je rekenen. Strakke tijdschema’s, verre oorden: voor ons is niets te gek. Ook kun je er bij DTK-Logistics zeker van zijn dat je producten goed bewaard worden in onze loodsen. Van vervoer tot voorraadbeheer, wij denken graag met je mee!