Er was eens.. een ondernemer,
iemand voor wie de wereld grenzeloos is
en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Zo ook in 2011, toen hij als eigenaar van De Tassenkoning aan een ondernemer vroeg of diegene misschien ook draagtasjes nodig had. Het antwoord luidde: “Nee, maar wel pizzadozen”. Voor Frank geen enkel probleem en de pizzadozen werden geleverd. De eerste order anders dan waar De Tassenkoning voor staat, namelijk tassen, was een feit. DTK-Trade was geboren! Omdat de besteller van de pizzadozen deze ook graag veilig opgeslagen wilde hebben, volgde de eerste opslagaanvraag voor DTK-Logistics al snel.

Met de tijd stroomden de bestellingen binnen en werd er door een groeiende groep klanten gevraagd om disposables, merchandise en bedrijfskleding.

Omdat DTK-Trade’s enthousiasme groot is, groeit niet alleen het klantenbestand gestaag, maar breidt ook het team van DTK-Group snel uit. Met vele reizen richting, met name, Azië stampt DTK-Trade een solide netwerk van leveranciers en fabrikanten uit de grond. We schrijven inmiddels 2020 als het kantoor aan de Oldenzaalsestraat wordt verruild voor een plek bij de DTK-warehouses aan de Binnenhavenstraat 33 in Hengelo. Een grote groep enthousiaste en professionele medewerkers, een bak aan ervaring en een gloednieuwe website voorspellen dat dit een happily ever after wordt.

Nog meer van ons, Kom langs!

Nieuwsgierig geworden naar DTK Group? Maak een afspraak en kom langs!

Neem contact op

De mensen
achter DTK

Enthousiast, gedreven en flexibel: drie woorden die perfect passen bij de mensen achter de DTK-Group. De mensen die zowel DTK-Trade als DTK-Logistics als een tierelier laten lopen. In een professioneel team wordt iedere dag hard gewerkt om het beste resultaat voor onze klant te behalen. Met jou én voor jou! En dat doen we met ontzettend veel plezier.

Hoewel we hopen je inmiddels een aardig kijkje in onze keuken te hebben gegeven krijg je de allerbeste indruk natuurlijk gewoon live bij ons op kantoor. Je bent van harte welkom! De deur staat open en de koffie staat klaar. Wij laten je graag zien wie we zijn, wat we doen en het belangrijkste: wat we voor jou kunnen betekenen.

Omdat je niet genoeg van ons kunt krijgen!