Over
Bazz E-bikes

Wij stellen je graag voor aan een partner van DTK Trade; Bazz E-bikes! De snelle en duurzame elektrische fietsen van Bazz E-bikes ken je waarschijnlijk al van diverse bezorgrestaurants. Niet alleen bezorgers komen snel van A naar B op Bazz E-bikes. De e-bikes zijn ook geschikt voor personeel van (grote) zorginstellingen of om als fietsplan aan te bieden aan je werknemers. Gezond, efficiënt én geen omkijken naar service, verzekering of onderhoud, wij vertellen je graag wat meer.

Snel, gezond, zorgeloos

Je werknemers snel en gezond op weg met je producten of om je diensten te leveren: Bazz E-bikes ontzorgt je van A tot Z. Dat betekent dat er kwalitatief hoogstaande e-bikes geleverd worden. Met onder andere een actieradius vanaf circa 60 kilometer komen jij, je werknemers, klanten en andere eindgebruikers op tijd aan bij de plaats van bestemming. Ook naar het onderhoud en de verzekering van de e-bike heb je totaal geen omkijken. Preventief onderhoud, het repareren van kapotte onderdelen of een e-bike vervangen bij schade: Bazz E-bikes werkt volgens het PAAS-concept.

PAAS

Het PAAS-concept staat voor Product As A Service. Wat het tempo het ook is, we willen allemaal op een comfortabele manier van A naar B. Met een e-bike levert Bazz E-Bikes groen transport als een service, niet als een product. Dit betekent dat Bazz E-bikes eigenaar van de e-bikes blijft. Voordelen voor jou als klant; geen hoge aanschafkosten, geen servicekosten en geen aansprakelijkheid. Je kunt het zien als een soort fiets-abonnement. Voor een vast bedrag per week rijden je werknemers zorgeloos en duurzaam rond. E-bikes met extra’s, zonder extra werk! Toch liever de e-bikes kopen? Geen enkel punt! Informeer naar de mogelijkheden.

Contact ons!

Dankzij de samenwerking tussen Bazz E-bikes en DTK Group heb je de beschikking over volledig gepersonaliseerde fietsen. In elke denkbare (bedrijfs)stijl of voorzien van je bedrijfslogo! Bijpassende fietsaccessoires kunnen daarbij niet ontbreken. Van boxen tot mandjes, van regenpakken tot fietstassen: de fietser kan van top tot teen in stijl over straat. Nieuwsgierig geworden? Behoefte aan meer informatie, een offerte of vrijblijvend gesprek? Bezoek www.bazz-ebikes.com of mail naar info@bazz-ebikes.com en wij nemen contact met je op.

Omdat je niet genoeg van ons kunt krijgen!