Koning
in gepersonaliseerde (on)bedrukte tassen

De Tassenkoning = Under Construction

Om onze klanten beter te kunnen bereiken is De Tassenkoning achter de schermen druk aan het ontwikkelen en vernieuwen. Onder andere een nieuwe (eigen) website, om jou in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. In de tussentijd staan we al wel klaar voor al je wensen!

Is jouw bedrijf toe aan een echte marketing eye-catcher in de zin van een gepersonaliseerde draagtas? Neem contact met ons op!

Mail , Bel of Whatsapp ons direct!

 

Ons aanbod in tassen


PP non-woven
tas & PP woven tas

Non-woven: het is gemaakt van non-woven materiaal met zeefdrukprint op het oppervlak. Het is geschikt voor bijvoorbeeld een simpel logo. Tevens is het ook goedkoper dan andere tassen.
PP (non)-woven: Deze is gemaakt van non-woven van PP woven materiaal met off-print en laminering. Elk ontwerp en elke maat is uitvoerbaar.
Dubbellaags: dit maakt de tas sterker en modieuzer
Croco non-woven: het ziet eruit als een leren tas, maar is goedkoper dan leren tassen.


Papieren zak

Wit papier, kraft papier, kunstpapier, luxe papier: enkele voorbeeld van opties voor wat betreft papieren draagtassen.


Katoenen tas

Elke kleur en dikte van katoen is mogelijk. Het is comfortabel en zacht materiaal. U kunt uiteraard ook uw logo op de tas zetten. Alle maten en ontwerpen zijn welkom.


Polyester tas

Een polyester tas kan worden gemaakt van verschillende soorten polyester. Voor de achterkant van de tas wordt meestal gebruik gemaakt van een coating met PU of PVC. Populair om te gebruiken voor rugzaktassen, tassen met trekkoord, koeltassen en opvouwbare tassen. Elk ontwerp is mogelijk

 

Omdat je niet genoeg van ons kunt krijgen!